Så skadeligt er faux pels for miljøet

Hvad gør imiteret pels ved vores miljø?

Imiteret pels er typisk lavet af syntetiske polymere (plastiske) fibre. Såsom akryl og polyester som faktisk er plastik. Disse fibre er lavet af kemikalier afledt af kul, luft, vand, petroleum og kalksten. Som vi alle ved, er plastik ikke så godt for miljøet.

Plastik er ekstremt skadeligt for verdens dyreliv – ifølge The Ocean Conservancy. Der er fundet plastik inde i mere end 60 procent af havfuglene. Og 100 procent af havskildpaddearterne, der tror, ​​det er mad.

Mark Oaten, administrerende direktør for International Fur Federation sagde: “Fake pels er blevet promoveret som det bæredygtige alternativ til naturlig pels, men i virkeligheden er det meget forurenende. En etik om beskyttelse af individuelle dyr er meningsløs. Hvis økosystemet, hvor dyrene lever, bliver ødelagt”. “Mærker som Gucci og Versace bør tænke igen om at stoppe deres brug af pels – hvis de virkelig bekymrer sig om bæredygtighed, bør de læse denne undersøgelse. Det viser tydeligt, at naturlig pels er mindre skadelig end falsk, når det kommer til losseplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *