Pelstyper hos Balci

Pelstyper BALCI Copenhagen arbejder med.

Mink

Mink er en af ​​de mest populære pelse i verden. Det er ekstremt alsidigt og kan fås i en bred vifte af stilarter. Afslappet til klædeligt til sporty, og næsten alt imellem. Minkpels har en fremragende værdi og holdbarhed.

Skandinavien rangerer som den bedste pelsdyravlerregion, der producerer 66 procent af verdens minkproduktion. Danmark er verdens største producent af minkskind. Danske minkskind er de dyreste på verdensmarkedet. Hvilket skyldes, at danske minkfarmere producerer, en overlegen pelskvalitet, som forbrugerne efterspørger.

Ræv

Ræv er den næstmest populære pelse i verden. Fox har det bredeste udvalg af naturlige farver (undtagen mink). Fordi det kan være sølv, kryds, krystal, blå, rød, grå og hvid. Hvid ræv er den dyreste og ekstremt tyk.

Ræv er en af ​​de bedste pelstyper, fordi den er perfekt til næsten enhver lejlighed. Den er varm og klassisk og kan også være trendy

Sobel

Der er to forskellige typer af sobel: russisk og canadisk. Russiske sobler er den dyreste pels i verden. En ønskværdig sobelpels vil have en frodig, mørkebrun pels med rigelige mængder sølvhår. Canadisk gylden sabel kommer i ravfarvede toner. Den er billigere end den russiske sobel, men den er lige så fantastisk. I modsætning til andre pelse bevarer sobel sin blødhed, uanset hvilken vej den strøges.


Rex kanin

Rex er en række kaniner, der udviser plys pels, der ofte beskrives som havende en fløjlsagtig tekstur. Rex pels Det kommer også i en bred vifte af naturlige farver. Og det har evnen til at blive farvet næsten enhver ønsket farve. Denne pels er varm, blød og perfekt til frakker, jakker, veste og hatte. Rex bruges især til foring af frakker for varme, eller udgør den dekorative yderside af vinterfrakker.

Lam

Der er flere forskellige typer lammeskind, du kan købe. De forskellige typer er: Broadtail, Mongolsk, Persisk lam, Shearling og Swakara. De mest brugte er shearling. Shearlings er naturlige lammeskind. De er almindeligvis vendbare, hvilket øger tøjets alsidighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *