6 grunde til at vælge ægte pels

Her får du 6 grunde til, hvorfor du skal have ægte pels på

Komfort.

Ægte pels er behageligt at have på, især hvis du bruger meget tid udendørs. Ægte pelsfrakker og tilbehør føles utrolig bløde og føles ikke tunge eller omfangsrige. Du finder ikke mange andre frakker, der giver den luksuriøse følelse, ægte pelse kan give.

 

Utrolig varme

Ægte pels er et valg blandt mange i vinterhalvåret. Grunden til, at folk foretrækker ægte pels frem for andre typer vinterfrakker, er på grund af den utrolige varme. De fleste vil gerne have en frakke, der kan holde dem varme mod det hårde vintervejr.

 

Øget holdbarhed

Ægte pels vil holde i lang tid og nogle gange hele livet. Mange mennesker er i stand til at videregive deres pelsfrakker gennem generationerne. Hvis du passer godt på din pels, mister den aldrig form eller farve. Pelsens holdbarhed er rimelig lang. Dette skyldes tætheden og styrken af ​​skindet under pelsen.

 

En tidløs modetrend

Modetendensen ændrer sig år til år ligesom mange andre aspekter af modeverdenen, ægte pels er en mode, der aldrig går helt af mode. Det betyder, at du kan købe en pels i dag og stadig fortsætte med at have den på, så længe den holder.

 

Bæredygtig

»Det største problem, som planeten står over for i dag, er plastik, som jeg synes er langt vigtigere end debatten om pels. Luksus er naturlig, forskellen mellem ægte og imiteret pels er umiddelbart tydelig, når man lægger dem ved siden af ​​hinanden”. Designer Yves Salomon

 

Biologisk nedbrydeligt

Truth About Fur er i gang med at udføre et eksperiment for at bevise, at ægte pels nedbrydes meget hurtigere end “imiteret pels”. Pels er slidstærkt, du behøver ikke engang at vaske det, og fuldstændig biologisk nedbrydeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *